Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás.

Klíma forgalmazás, minőségi felsze- relés, karbantartás Budapest egész területén és a környező településeken!

A nálunk vásárolt klímák alaptelepítési árából 10% kedvezményt adunk a IV., XIII., XIV., XV., XVI. kerületekben.
Új klíma vásárlás, telepítés?

Elromlott készülékének javítása?

Rendszeres klíma karbantartás?


< Ajánlatkérés >
Kérjen díjtalan mérnöki tanácsadást, helyszíni felmérést!

Mindig Plusz KFT.

Báder Balázs

Fg.-I. vizsgás képesített klímaszerelő, villamosmérnök

Telefon:
06 20 450-8402
http://dronrecords.hu/

Osztott (split) klímaberendezések

Az osztott (split) rendszerű klímaberendezések két részből, a beltéri és a kültéri egységből állnak, amelyeket réz csővezetékkel és elektromos kábelekkel kötnek össze. Ezek lehetnek on-off vagy inverteres működésűek (lásd Klíma 1x1).

Vannak olyan split készülékek amelyeknél egy kültéri egységhez több (2,3,4 … - duál, triál, quad …) beltéri egységet kapcsolnak Ezek a multisplit készülékek.

Elhelyezés szempontjából, több fajta készüléket gyártanak. Az otthonokban a legelterjedtebb az oldalfali készülék, de van álmennyezetbe süllyeszthető – kazettás, mennyezetre szerelhető, vagy fal mellé állítható parapetes illetve légcsatornába szerelhető változata. Az utóbbi három készülék általában drágább az előbbieknél, ezért azonban több funkcionális lehetőséget és elegánsabb megjelenést kapunk.

1. Oldalfali split klíma

Osztott (split) klimaberendezések- Oldalfali Split klimaAz átmeneti (őszi-tavaszi) időszakban költségtakarékos fűtést tesz lehetővé. Csendes beltéri egysége lehetővé teszi alkalmazásukat olyan helyeken is, ahol különösen alacsony zajszintű üzemelésre van szükség – mint például lakások, irodák.

Forgalmazott márkák >>

2. Kazettás split klíma

Osztott (split) klimaberendezések- Kazettás Split klimaKülönleges beépítési lehetőség, nagyobb teljesítménye és szolgáltatásai miatt népszerű klímaberendezés nagyobb forgalmú irodákban, üzlethelyiségekben, éttermekben, számítógéptermekben.
Négy légbeömlő nyílása miatt, egyenletesen és gyorsan lehűti az adott helyiséget.
Beépített kondenzvíz- szivattyúval rendelkeznek, ami a készülék feletti részbe emeli a kondenzvizet. Technikai felszereltsége miatt a felsőbb árkategóriában található meg.

Forgalmazott márkák >>

3. Parapetes mennyezeti/álló split klíma

A berendezések padlóra és mennyezetre egyaránt könnyen szerelhetőek. Álmennyezetbe részlegesen süllyeszthető. Teljesítményjellemzői és felépítése irodákba, üzlethelyiségekbe, éttermekbe szokták alkalmazni.

Forgalmazott márkák >>

4. Légcsatornás split klíma

Irodaházak, bevásárlóközpontok, néha családi házak klimatizálására, hűtésére és egyben levegőcseréjére használt, klimaszerelők által telepített készülékek. A légcsatornás klíma berendezések a falakon kívül, mennyezeten, vagy takarva az álmennyezetbe ill. falakba futó légcsatornák része. Egyidejűleg különböző helyiségeket képes hűteni légcsatorna segítségével. A szabályozózsalu telepítése lehetővé teszi az egyes helyiségek egyedi hőmérséklet és légáramlás szabályozását. Hosszú légcsatornákban a beépített, nagy teljesítményű, de nem hangos ventilátor, külső vagy keringetett levegő befújással biztosítja a működést. Alkalmazható családi házak, irodahelyiségek, ipari létesítmények hűtésére.

Forgalmazott márkák >>

5. Multi Split (több beltéri - egy kültéri egység)

Az ilyen rendszerek nagy előnye a helyiségek közötti teljesítmény megosztás mellett az, hogy csak egy kültéri egységet kell elhelyezni valahol a ház falán, mellett vagy a tetőn. Hátránya a bonyolultabb csövezés és a magasabb ár.

Forgalmazott márkák >>

A HRV, VRF, VRV rendszerek képesek egy rendszerben akár 64 beltéri egységet üzemeltetni.
Mindig Plusz Kft. © 2012, Minden jog fenntartva.
Telefon: 06 20 450-8402
Email: mindigklima@gmail.com | Cím: 1154 Budapest, Pöltenberg u. 118.
Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu