Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás.

Klíma forgalmazás, minőségi felsze- relés, karbantartás Budapest egész területén és a környező településeken!

A nálunk vásárolt klímák alaptelepítési árából 10% kedvezményt adunk a IV., XIII., XIV., XV., XVI. kerületekben.
Új klíma vásárlás, telepítés?

Elromlott készülékének javítása?

Rendszeres klíma karbantartás?


< Ajánlatkérés >
Kérjen díjtalan mérnöki tanácsadást, helyszíni felmérést!

Mindig Plusz KFT.

Báder Balázs

Fg.-I. vizsgás képesített klímaszerelő, villamosmérnök

Telefon:
06 20 450-8402
http://dronrecords.hu/

Szolgáltatásaink

 • Klíma (légkondícionáló, légkondi) értékesítés, telepítés
 • Klíma előcsövezés
 • Klíma javítás, szerelés, karbantartás, tisztítás
 • Klíma kültériegység és beltériegység leszerelés
 • Klíma kültériegység és beltériegység felszerelés (visszaszerelés)
 • Klíma kültériegység és beltériegység áthelyezés
 • Szivárgásvizsgálat
Az alábbi klímaberendezések beszerzését, telepítését, javítását és karbantartását vállaljuk:
 • Oldalfali, parapetes, mennyezeti split klímaberendezések
 • Mono (single) és multi split klímaberendezések
 • Ablak klímaberendezések
 • Légcsatornázható klímaberendezések
 • Álmennyezeti kazettás klímaberendezések
 • Oszlop klímaberendezések
 • Folyadékhűtők
Garanciális szerviz!

Elérhetőségi szempontból preferált terület Budapest és környéke. A budapesti kerületek közül kedvezményesen telepítünk a IV. kerületben Megyeren, Káposztásmegyeren, Újpesten, a XIII. kerületben Angyalföldön, Istvántelken, Újlipótvárosban, a XIV. kerületben Zuglóban és Alsórákoson, XV. kerületben Újpalotán, Pestújhelyen, Rákospalotán, és a XVI. kerületben Mátyásföldön, Sashalmon.
Budapest összes kerületében szereltünk klímát és a környező településeken Fóton, Csömörön, Kis- és Nagytarcsán. Távolabb voltunk Vecsésen, Ecseren és Gyálon de raktunk már fel klímát Szigetszentmiklóson is. A budai oldalon redszeresen van megkeresésünk és munkáink Szentendrén, Pomázon, lejjebb Ürömön, Solymáron, Budakalászon egészen Telkiig. Vállaltunk már munkát Albertirsán, Ürömön és a Balaton mellett is.

Ingyenes helyszíni felmérés, klíma értékesítés

Telefonos egyeztetés után felkeressük Önt, amikor nem csak a klimatizálási problémára keressük meg a legmegfelelőbb megoldást, de az egyéni szimpátia kialakítása is nagyon fontos számunkra. Az igények és a helyszíni körülmények alapján segítek kiválasztani a megfelelő készüléket és átbeszéljük annak felszerelését, kitérve az elhelyezésre, a hűtőrendszeri és elektromos vezetékezésre, cseppvíz elvezetésre.

Klíma telepítés, szerelés

Klíma telepítés során a split klíma beltéri és kültéri egységét felszereljük (a kültérit konzolra vagy magasító talpra), megfelelő szigetelt rézcsővel és elektromosan összekötjük. A kondenzvizet a beltéri egységből elvezetjük. Bekötjük a készüléket az elektromos hálózatba, és ahol kell, a vezetékeket csatornákkal eltakarjuk. A hűtőkört vákumolás után üzembe helyezzük. Tisztán és gyorsan dolgozunk.

Tekintse meg klíma telepítés árainkat >>

Klíma karbantartás

A klímaberendezések mindegyike igényli a rendszeres felülvizsgálatot és tisztítást. Ez is szakmunka. A készüléken használat közben nagy mennyiségű levegő áramlik át ami jelentősen bekoszolja a gép hőcserélőit. A hűtés közbeni párásodás az elkoszolódott felületeken jó táptalaj lehet a kórokozóknak. Az ilyen készülék nem megfelelően működik, tehát többet fogyaszt, hamarabb elhasználódik és egészségtelen levegőt fújhat a légtérbe. A karbantartás a gyártók által kötelezően előírt feladat a garancia fenntartásához. Évente legalább egyszer, ha fűtésre is használjuk a készüléket, akkor kétszer (tavasszal és ősszel) ajánlatos elvégeztetni.

Tekintse meg klíma karbantartási árainkat >>

Klíma előcsövezés

Újonnan épülő házaknál (létesítményeknél) lehet a legszebben kiépíteni a klíma rendszert a falakba süllyesztve, vakolás és festés előtt. Ezt követően a belső szépészeti munkálatok után (akár a beköltözés után) lehet a klíma rendszert a helyére tenni és beüzemelni.

Tekintse meg klíma előcsövezési árainkat >>

Klíma javítás

Előzetes egyeztetés után különböző típusú klímaberendezések javítását, nagy szakértelemmel és rövid határidővel vállaljuk.

Kapcsolat >>

Kötelező szivárgásvizsgálat

Kötelező szivárgásvizsgálat AKCIÓ: Minden szivárgásvizsgálat árából min. 20% kedvezmény. Szivárgásvizsgálati terv készítése 50% kedvezménnyel.

A 3 kg hűtőközegnél nagyobb mennyiséget tartalmazó hűtőrendszereket regisztrálni kell a magyarországi Országos Monitoring és Képviselő Testületnél az OMKT honlapján (http://www.hlhmonitoring.hu).

2008. január 1-től a törvény előírja minden 3 kg hűtőközeg-töltetet (HFC) meghaladó hűtőrendszer esetén a kötelező szivárgásvizsgálat elvégzését.
Ezt 3-30 kg hűtőközeg-töltettel rendelkező rendszerek esetén évente, 30-300 kg hűtőközeg-töltet esetén félévente, míg 300 kg-nál nagyobb hűtőközeg-töltet esetén negyedévente kell elvégezni. A környezetvédelmi felügyelők várhatóan komoly ellenőrzéseket fognak végezni, mulasztás esetén pedig jelentős bírságokat szabhatnak ki. A szivárgásvizsgálat elvégzését az Országos Monitoring és Képviselő Testület (OMKT) által képesített cégek tehetik meg.

Cégünk rendelkezik a szükséges képesítéssel, melyet az OMKT honlapján (http://www.hlhmonitoring.hu) Ön is ellenőrizhet. A hűtőberendezéseket az üzemeltetőnek kell regisztrálnia az OMKT honlapján. E regisztráció nélkül nem végezhető el a szivárgásvizsgálati tevékenység. Cégünk a szivárgásvizsgálati tevékenységet mindig egyedi árajánlat alapján végzi.

Az ajánlatadáshoz a következő adatokra van szükségünk:
 • hűtőgép típusa, hűtőteljesítménye, hűtőköreinek száma
 • osztott rendszerű hűtőgépnél az elpárologtató egységek száma (pl. klíma beltéri egység)
 • osztott rendszer esetén a hűtőközeg-vezetékek hossza
 • üzemelés helyszíne, címe
Amennyiben a hűtőrendszer karbantartását is cégünkkel kívánja elvégeztetni, jelentős kedvezmények érhetőek el mind a szivárgásvizsgálat, mind a karbantartás díjának tekintetében.

Kérem, ha élni kíván ezzel a lehetőséggel, ezt is jelezze felénk az árajánlat kérésekor.


Várjuk jelentkezését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 20 450 8402-es telefonszámon, a mindigklima@gmail.com e-mail címen vagy kérjen Árajánlatot ITT. Átbeszéljük klímájával szemben támasztott igényeit és kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül!

Mindig Plusz Kft. © 2012, Minden jog fenntartva.
Telefon: 06 20 450-8402
Email: mindigklima@gmail.com | Cím: 1154 Budapest, Pöltenberg u. 118.
Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu